Descobreix Rumor 2012

El rumor va començar amb tres pardals cantant sobre la branca d’una alsina vella, després el vent el va escampar entre els arbres, entre els cims, entre els mars, i la gent.

El rumor diu… Mocambo torna. Un dia vam marxar perquè calia deixar reposar les cançons i els tambors per poder escoltar altres músiques llunyanes. El rumor diu… Mocambo torna perquè encara hi ha massa coses per les que val la pena cantar, i alçar les nostres veus.

L’octubre del 2012 farà 10 anys que va néixer l’aventura de Mocambo. Com un rumor, amb una mica de soroll però no massa, hem recorregut un llarg camí en el que ens han acompanyat un munt d’amigues i amics. Als Mocambo sempre ens quedarà allò que hem aprés, també ens quedaran les cançons, però sentíem que malgrat tot encara ens quedava una cosa per fer…

Mocambo no té cap àlbum publicat, i  així va néixer un rumor que es va anar escampant, i que al final podem confirmar.

 

Rumor 2012 és el projecte de tot un any que ens portarà a gravar un disc, a fer una petita gira de concerts, i a celebrar el nostre 10è aniversari.

Mocambo és un grup que ha crescut alimentat de la il·lusió de molta gent i és així com volem gravar el nostre primer i únic disc. Per aquest motiu us animem a seguir-nos a través de tots els nostres canals: al blogtwitter, i facebook, per tal que estigueu al dia de les novetats de Rumor 2012.

El més important és que us podeu convertir en coproductors del disc a través d’un projecte de mircomecenatge (d’aquí poc us informarem de com fer-ho)

Podreu participar en concursos, seguir els nostres assaigs per streaming, proposar-nos ideees i moltes coses més.

Només ens queda donar-vos les gràcies per endavant per voler caminar de nou al nostre costat…

Córrer el rumor que tenim les de perdre
que la vida dels homes és només presa del seu afany
però digueu-me creieu que això és veritat?
Sempre queda alguna cosa per la que cantar